I sorgens famn

Nu är den här. Boken som kom till genom så många tårar och en sorg så svår och tung att bära. Boken som blev terapi för mig. Nästa vecka anländer en låda med mina böcker från förlaget. Det känns både spännande och overkligt på samma gång. Jag som alltid varit en bokmal och som älskar att läsa, nu ger jag ut en egen bok. En bok som jag helst inte velat skriva. Inte velat ge ut. Med en erfarenhet jag inte vill att någon annan ska behöva få. Ändå vet jag att det händer. Igen och igen och igen. Var fjärde timma, fyra gånger varje dygn, lämnar en älskad person sina nära och kära i chock.  Det är för dem jag skrivit denna bok. För att de ska se att de inte är ensamma. Jag har också skrivit för alla våra beslutsfattare så att de förstår hur allvarligt läget är och att något måste göras. Nu! För att förhindra att fyra till älskade personer inte ser något annat val än att ta sina liv. För att trösta och påverka – Davids liv ska inte ha varit förgäves, inte heller hans alldeles för tidiga död.

Tack fina Joanna Björkqvist som redigerade mitt manus med varsam och sträng hand. Tack också för att du sammanförde mig med Grim förlag.

Ett lika stort tack till min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag, för att du trodde på min historia och var modig nog att ge ut den på ditt förlag.

http://www.grimforlag.se/

Boken om David

 

Annonser

Om elizza24

Nyfiken, änglamamma med stor familj. Make, tre söner - varav en i himlen, två sonhustrur och sex underbara barnbarn . En katt och en hund, också de i himlen med lillhusse. Där finns även mina föräldrar och svärföräldrar. Nyfiken på livet och det andliga, det vi inte kan se. Gillar att möta nya människor, se nya miljöer, smaka på andra kulturer. Utbildat medium hos MariaTherese Bohman Agerhill diplomerad våren 2015
Det här inlägget postades i bok om sorg, kropp och själ, minnen, ny bok, skriva, sorgbearbetning, sorgberabetning, suicid, suicid sorg glädje dikter ord kärlek, ta sitt liv, terapi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s